O nama

Hongoldonia d.o.o. osnovana je 1989. godine na inicijativu gospodina Jure Ždere kao malo poduzeće za unutarnju i vanjsku trgovinu, servisne i autoprijevozničke usluge.

Tijekom razvojnog ciklusa uspostavili smo poslovnu suradnju s brojnim renomiranim svjetskim poduzećima:
 

  • 1996. ovlašteni distributeri motornih uređaja STIHL i VIKING za područje Slavonije i Baranje (suradnja s Unikomerc d.o.o.);
  • 1999. zastupnici tvrtke VALLORBE iz Švicarske, najvećeg proizvođača turpija na svijetu;
  • 2002. ekskluzivno zastupništvo HONDA motora i rezervnih dijelova za područje Republike Hrvatske;
  • 2004. generalni predstavnici HONDA MOTOR Co. Ltd. JAPAN za područje Hrvatske i zemlje bivše Jugoslavije

Danas Hongoldonia d.o.o., kao generalni uvoznik i distributer HONDA Power Equipment u Republici Hrvatskoj, broji desetak zaposlenih, ima sjedište u Zagrebu, distributivno-logistički centar u Osijeku, te maloprodaje, veleprodaju i servis s 24-satnom mobilnom podrškom.
Važno je spomenuti da naše poduzeće vodi brigu o ekologiji i zaštiti okoliša, te da sudjelujemo u brojnim humanitarnim akcijama za pomoć djeci, jer smatramo da su zaštita okoliša i briga o djeci vrlo važni činitelji stvaranja bolje i ljepše budućnosti!

Cilj Honde je svima osigurati zadovoljstvo kroz naš posao - onima koji kupuju Honda proizvode, onima koji prodaju Honda proizvode i onima koji stvaraju Honda proizvode.
Uzevši to u obzir glavna odgovornost Honde je ona prema ljudima… …i zato su nam ljudi najvažniji!

Osnivači i djelatnici Hongoldonia d.o.o.

Oleo-mac

Oleo-Mac proizvodi nastali od strane Emak SpA . grupacije, izvrstan je odabir za sve korisnike i profesionalce. Proizvodi odlikuju vrhunskoj kvaliteti, performansama i pouzdanosti. Zato možemo koristiti izraz "jednom Oleo-Mac uvijek Oleo-Mac", i to je istina. Oleo-Mac korisnici postaju naši najveći zagovornici. U bogatom asortimanu kosilica, pila, kresača, pumpi, bušača, parača, multikultivatora, sječkalica i perača sigurni smo da ćete naći nešto za sebe

Kontaktirajte nas

  • Hongoldonia d.o.o.
    Vukovarska ulica 432a, 31000 Osijek
  • Tel: +385 31 320 420
  • Fax: +385 31 320 429